Privata sittningar

Annhörigkontakt

Jag tar kontakt med dina nära och kära på andra sidan och lämnar kärleksfulla budskap från dem. De har inte glömt oss och vet mycket väl var vi befinner oss och var vi är på väg.


Viktigt att du lämnar så lite information som möjligt när du bokar tid hos mig. Jag vill inte veta syftet eller vem du önskar få kontakt med. Det bästa är om har ett öppet sinne då jag inte kan styra vem som kommer utan det bestämmer andevärlden. Namn och kontaktuppgifter för att boka en tid räcker. En sittning tar ca 30 minuter. Kostnad 550 kr.


  • Du får med dig en ljudfil på samtalet efter sittningen.
  • Jag jobbar under tystnadsplikt och tar inte emot någon under 18 år.
  • Syftet med en sittning är bla. Att få bevis på själens överlevnad och genom budskap bli påmind om din egen kraft och styrka.

Jag finns på åsögatan på söder och stopvägen i Bromma.
Det går även att boka sittning på telefon, då ringer jag upp dig på utsatt tid.

Stopvägen 94

Åsögatan 155

Vanliga frågor och svar

Kurser

30/6-2/7Tarokurs på öland, Alvargården 
inkl. Diplomering.


Mitt i världsarvet på södra Öland håller jag i sommar tarotkurs. I en underbar omgivning med naturreservatet alvaret ett stenkast från husknuten. Kost och logi ingår med rum som delas mellan 2 till högst fem personer i varje, med tillhörande dusch och toalett till varje rum.

Vill du förstå tarotkortensbetydelse? Vill du komma igång att använda din kunskap kring korten?

Jobbar du medialt och vill få större förståelse kring färger, siffror, symboler samt dess betydelse?

Vil du med tarotkortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan?

Då är det här en kurs för dig.

Privat Seans

En seans är en demonstration på anhörig kontakt, det går till så att man samlar ett antal personer, hemma hos någon eller i en större lokal. Mediet beskriver era nära och kära och lämnar budskap till er. De från andra sidan brukar komma med mycket humor och insikt med bevis på att de fortfarande finns omkring oss. vid ett sådant här evenemang. Brukar det kunna bli många skratt och tårar.


Vid seanser kan alla delta men jag ger inga budskap till någon under 18 år. Jag kan inte heller lova att alla som är med under seansen får budskap.


Seansen brukar kunna hålla på i ca 2 h med kortare paus mitt i.


Pris: 250:-/person (minst 5 personer) + 25:-/mil i milersättning